zasluzheniy-likar-ukrayini-zaklikala-dotrimuvatis-rekomendatsiy-moz-u-borotbi-z-covid-19

Заслужений лікар України закликала дотримуватись рекомендацій МОЗ у боротьбі з COVID-19

 • 14956 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська в ефірі програми “Право на владу” закликала дотримуватись рекомендацій МОЗ у боротьбі з коронавірусом, повідомляє УНН.

«Декілька ключових моментів. Незалежно від того в школі ви їх дотримуєтесь чи на вулиці, чи в сім’ях, чи в громадських місцях. Це соціальна дистанція 1,5 - 2 метри. Якщо ви не знаходитесь в такій соціальній дистанції, а більш близькі контакти - це засоби індивідуального захисту, дезинфекція рук і провітрювання приміщень. Майже те саме, що раніше рекомендувала санпросвітробота, яка проводилась під час грипу, коли був сезон респіраторних вірусних інфекцій. Приблизно такі самі рекомендації і більш нічого ми з вами не зробимо. Нам потрібно виживати зараз, виходячи з тих умов в яких ми вже знаходимось», - наголосила вона.

За її словами, на сьогоднішній день всі повинні розуміти, що Україна знаходиться на порозі росту захворювання на коронавірус.

Як повідомляв УНН, в Україні 3 вересня зафіксовано вже понад 128 тис. випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст нових випадків за добу — понад 2,4 тис.

Українські Національні Новини

Суспільство