zasnovniki-rosiyani-u-kharkovi-areshtovano-nerukhome-mayno-pidpriyemstva-na-sumu-ponad-24-mln-grn

Засновники росіяни: у Харкові арештовано нерухоме майно підприємства на суму понад 24 млн грн

 • 156049 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Суд арештував нерухоме майно підприємства на суму понад 24 млн грн, засновниками якого є громадяни рф. Під арешт потрапили нежитлове приміщення площею понад 1 тис. кв м та земельна ділянка площею близько 900 кв м неподалік центру Харкова. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає УНН.

Цитата

«Суд задовольнив клопотання прокурора Шевченківської окружної прокуратури Харкова та наклав арешт на нерухоме майно ТОВ, засновниками якого є громадяни рф. Під арешт потрапили нежитлове приміщення площею понад 1 тис. кв м та земельна ділянка площею близько 900 кв м неподалік центру Харкова», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що наразі триває передача активів в АРМА.

Також повідомляється, що за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Харкова здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

«За даними слідства, службові особи одного з харківських ТОВ, основним видом діяльності якого є надання в оренду нерухомого майна, тісно співпрацюють з країною-агресором. Засновники підприємства — громадяни рф, які отримують в Україні прибуток від господарської діяльності ТОВ та сплачують податки до державного бюджету рф, фінансуючи війну в Україні», - інформує ОГП.

Доповнення

На Львівщині арештували майно підприємства громадян рф на 470 млн грн.

СБУ ініціювала накладення арешту та передачу в управління АРМА активів одного з підконтрольних рф вінницьких підприємств на суму понад 2 млрд грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП