zastavu-pidozryuvanomu-u-vbivstvi-sluzhbovtsya-derzhokhoroni-oskarzhat-v-nayblizhchiy-chas

Заставу підозрюваному у вбивстві службовця Держохорони оскаржать в найближчий час

 • 10631 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Прокуратура планує оскаржити рішення Печерскього районного суду щодо застави для підозрюваного у вбивстві співробітника Служби державної охорони найближчими днями. Про це УНН повідомляють в прес-службі Прокуратури Києва

"Наразі готуються матеріали, для винесення обґрунтованої скарги. Тому сьогодні-завтра плануємо подати апеляційну скаргу до Апеляційного суду Києва щодо оскарження рішення права внесення застави, розмір якої складає 600 тис. грн. для ймовірного вбивці співробітника Служби державної охорони в центрі столиці", - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, 2 січня в Києві сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували його смерть. Вбитий працював у Службі державної охорони.
Свідки розповіли правоохоронцям, що у потерпілого відбувся дорожній конфлікт із невідомим, який вигулював двох собак. Незнайомець вдарив опонента, від чого той впав і помер на місці.

Підозрюваний у вбивстві співробітника Служби державної охорони в центрі Києва змінив зовнішність одразу після скоєння злочину.

Пізніше чоловік, який смертельно поранив співробітника СДО у Києві, прийшов до поліції з адвокатом.

Як повідомляв УНН, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави підозрюваному у вбивстві співробітника Служби державної охорони в центрі столиці. 

Прокуратура заявила про плани оскаржувати рішення про заставу. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП