zastosuvannya-rf-yadernoyi-zbroyi-nebezpechno-dlya-vsikh-krayin-chornomorskogo-regionu-gur

Застосування рф ядерної зброї небезпечно для всіх країн Чорноморського регіону – ГУР

 • 126030 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Застосування росією ядерної зброї небезпечно для всіх країн Чорноморського регіону. Про це заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, передає УНН з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Цитата

“Можливо, Росія застосує ядерну зброю проти України. Вони намагатимуться зупинити нашу наступальну діяльність і знищити нашу державу. Це загроза для інших країн. Вибух тактичної ядерної зброї матиме вплив не лише на Україну, а й на Чорноморський регіон. Ми пам’ятаємо історію Чорнобиля. Можливо, ми матимемо ще одну катастрофу на нашій території, у Східній Європі”, – сказав Скібіцький.

Він додав, що наслідки застосування ядерної зброї можуть вплинути на країни, зокрема Польщу, Туреччину та Болгарію.

Доповнення

Російський диктатор володимир путін у своєму зверненні до росіян заявив, що захищатиме територіальну цілісність і незалежність рф усіма доступними способами – не виключив і застосування ядерної зброї.

Колишній командувач армії США в Європі Бен Ходжес заявляв, що якщо президент росії володимир путін застосує ядерну зброю в Україні, Сполучені Штати завдадуть "нищівного удару" по чорноморському флоту рф або російським базам в Криму.

Українські Національні Новини

Політика