zastryagli-na-zanzibari-neobkhidniy-dozvil-dlya-vilotu-na-kiyiv-otrimano

Застряглі на Занзібарі: необхідний дозвіл для вильоту на Київ - отримано

 • 14319 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Від турецької сторони було отримано необхідний дозвіл вильоту на Анталію, а далі на Київ, рейсу з Занзібару, де застрягло 180 туристів з України. Про це у Facebook написав міністр інфраструктури України Владислав Криклій, передає УНН.

Цитата:

"Інформую по проблемі вильоту літака SkyUp із Занзібару. Від турецької сторони отримали необхідний дозвіл вильоту на Анталію і далі на Київ. Скоро всіх повернемо", - написав Криклій.

Деталі

Міністр також звернувся до свого колеги, голови Державної міграційної служби Максима Соколюка, який знаходиться серед застряглих на острові туристів. Криклій написав, що "хоч там і тепліше, але чекаємо в Києві".

Контекст

Міністерство закордонних справ України 15 лютого повідомило, що на Занзібарі застрягло близько 180 українських туристів. Причина – зламаний літак.

Крім того, як стало відомо УНН, серед українців, що застрягли на острові, опинились Анастасія Зінченко, яка минулого року відмовилась евакуюватись з китайського Уханю без собаки Міші, та її хлопець, голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк.

Перевізник, компанія SkyUp, раніше повідомила, що літак, який має забрати з Занзібара застряглих там українців, готовий здійснити рейс будь-якої хвилини однак переговори для отримання дозволів на проліт ведуться уже кілька діб.

Українські Національні Новини

Політика