zastupnik-golovi-miskradi-na-dnipropetrovschini-pogoriv-na-khabari

Заступник голови міськради на Дніпропетровщині "погорів" на хабарі

 • 9471 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Прокуратура Дніпропетровщини спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в області ДЗЕ НП України викрили заступника голови однієї з міськрад області на одержанні хабара. Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, передає УНН.

"Прокуратурою Дніпропетровської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в області ДЗЕ НП України викрито заступника голови однієї з міських рад області на одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України)", – йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, у січні 2018 року до посадовця звернувся приватний підприємець щодо отримання дозволів на використання земельних ділянок для встановлення двох торгових об’єктів та газової автозаправної станції.

"За вирішення цих питань заступник міського голови висунув вимоги щодо надання йому неправомірної вигоди у сумі 2500 доларів США. 11 травня 2018 року під час одержання вказаних грошових коштів у службовому кабінеті зловмисника було викрито правоохоронними органами", – йдеться в повідомленні.

Наразі чиновнику оголосили про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, депутата Богуславської райради затримали через вимагання у підприємця хабара 16 500 доларів для надання в оренду земельної ділянки. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП