zastupnika-nachalnika-upravlinnya-politsiyi-khmelnichchini-suditimut-za-shakhraystvo

Заступника начальника управління поліції Хмельниччини судитимуть за шахрайство

 • 7382 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Обвинувальний акт щодо заступника начальника головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, підозрюваного в отриманні від підлеглих грошових коштів нібито на потреби служби та у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайстві), скеровано до суду. Про це передає УНН з посиланням на управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України за оперативного супроводження департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України завершено досудове розслідування за обвинуваченням заступника начальника головного управління Нацполіції в Хмельницькій області у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно, та заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України.

"Встановлено, що займаючи впливову посаду, останній систематично отримував від своїх підлеглих грошові кошти нібито на потреби служби. Він серед іншого, шахрайським шляхом брав у підлеглих йому працівників поліції грошові кошти на зйомку кінофільму про діяльність головного управління Нацполіції в Хмельницькій області або ремонт каплички, чого робити не планувалось", - йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт скеровано до Хмельницького міськрайонного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, що за таке кримінальне правопорушення колишньому правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8-ми років.

Як повідомляв УНН 2 червня, СБУ провела обшук у відділенні Нацполіції Херсонщини через підозру в розголошенні держтаємниці.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП