zastupniku-direktora-stolichnoyi-shkoli-povidomleno-pro-pidozru-cherez-travmuvannya-strumom-shkolyarki

Заступнику директора столичної школи повідомлено про підозру через травмування струмом школярки

 • 17595 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Одному із заступників директора загальноосвітньої школи столиці повідомили про підозру через ураження електричним струмом школярки. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №9 повідомлено про підозру одному із заступників директора загальноосвітньої школи столиці, злочинна недбалість якого призвела до травмування дитини", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що подія трапилася на початку квітня 2018 року.

"Першокласниця, перебуваючи у приміщені шкільної їдальні, торкнулася руками до металевої підставки столу та отримала ураження електричним струмом. Внаслідок цього дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження", - зазначається у повідомленні.

Так, проведеними слідчими діями та експертизами встановлено, що травмування дитини перебуває у причинно-наслідковому зв’язку із діями заступника директора школи з адміністративно-господарчої частини, який недбало поставився до своїх обов’язків в частині нагляду за перевіркою ізоляції електроустановок у закладі та, не переконавшись у їх справності, допустив у приміщення персонал та учнів.

Нагадаємо, у школі на Київщині на учня впала плитка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП