zasudzheno-cholovika-yakiy-vkrav-avtomat-v-uchasnika-ato

Засуджено чоловіка, який вкрав автомат в учасника АТО

 • 9385 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Апеляційний суд скасував виправдувальний вирок і засудив чоловіка, якого обвинувачували в пограбуванні учасника АТО. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва, передає УНН.

"Рішенням Київського апеляційного суду скасовано виправдувальний вирок, яким злодія виправдано у зв’язку з недоведенням його вини у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 262, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 185 КК України", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, у лютому 2015 року зловмисник, перебуваючи на парковці біля супермаркету на Подолі, пробрався у салон автомобіля та вкрав звідти автомат "АКС-74" та блютуз-гарнітуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка обікрали на 160 тисяч доларів прямо у столичному кафе

"Як виявилося, автомобіль належав учаснику АТО, який прямував у зону бойових дій та зупинився біля магазину, щоб купити продукти. Військовослужбовець одразу повідомив про крадіжку на лінію "102" і вже за кілька годин за допомогою свідків події злодія вдалося затримати, а викрадені речі, у тому числі зброю, вилучити", – зазначили у відомстві.

У вересні 2017 року Подільський райсуд Києва виніс виправдувальний вирок щодо обвинуваченого через начебто недоведеність його вини. Прокуратура оскаржила цей вирок в апеляційному порядку.

"За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора задоволено у повному обсязі, виправдувальний вирок скасовано та засудженому призначено реальну міру покарання у вигляді 4 років позбавлення волі", – повідомили у прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі обікрали батьків заступника Генпрокурора

Нагадаємо, у Львівській області учасника АТО обвинувачують у вбивстві колишньої дружини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Засуджено чоловіка, який вкрав автомат в учасника АТО

     • 9385 переглядiв

    Водіїв попередили про ожеледицю

     • 10578 переглядiв

    У Києві чоловік викинувся з 9 поверху

     • 20949 переглядiв

    У Чернівцях зникла 13-річна дівчинка

     • 11081 переглядiв