zatemnennya-onovlen-ta-novikh-mozhlivostey-astrolog-rozpovila-yak-provesti-den-i-koli-zagaduvati-bazhannya

Затемнення оновлень та нових можливостей: астролог розповіла, як провести день і коли загадувати бажання

 • 45944 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Уже завтра, 4 грудня, відбудеться сонячне затемнення. Точна фаза припаде на 9.35 за київським часом. Професійний астролог Ксенія Базиленко зазначила, що це буде дуже гарне затемнення і ексклюзивно для читачів УНН розповіла, як провести день і коли загадувати бажання.

Про затемнення

"Це дуже гарне затемнення. Я б його назвала «Затемнення оновлень та нових можливостей». І саме зараз варто планувати своє життя, вибудовувати свої мрії та бажання. Які обов'язково мають у майбутньому збутися", - наголосила астролог.

Як підготуватись до зустрічі затемнення

За словами Базиленко, необхідно прийняти контрастний душ і очистити своє тіло. Після цього, бажано, пройтися зі свічкою по периметру всього вашого житла -  очистити приміщення. Після цього, запалити свічку за тим столом, де будете опрацьовувати свої духовні практики.

"До моменту затемнення, а це 9.35, бажано взяли чистий аркуш паперу та прописати Ваші негативні якості, комплекси, страхи. Може навіть ситуації, які заважають розвернутися в житті.

Після цього обов'язково цей аркуш спалити над свічкою, а попіл змити в умивальник. Після цього ви можете приступати до моменту зустрічі затемнення.

Бажано, щоб у цей момент ви зосередились на своєму майбутньому. Вам варто знову взяти чистий аркуш паперу і добре подумавши над Вашими планами - приступити до написання їх. Бажано, писати у ствердній формі. Наприклад: Я щасливий, у мене міцне, добре здоров'я, у мене прекрасна, хороша та міцна сім'я.

Намагайтеся описати всі плани у всіх сферах вашого життя. Так само, як і гороскоп, охоплює всі сфери діяльності на цій землі. Не забудьте написати і про сім'ю, і про здоров'я та ваші професійні особливості. Щось особливе ви можете виділити. Це можуть бути також подорожі, налагодження стосунків із різними людьми", - наголосила астролог.

Судячи з конфігурацій та аспектів цього затемнення – Венера зіграє особливу позитивну роль, відзначає Базиленко і радить обов'язково написати про особисті стосунки.

"Саме в найближчі пів року гороскоп цього Сонячного затемнення подарує нам прекрасні стосунки. Тому всі ті, хто хочуть мати міцну, хорошу сім'ю, зустріти свою молоду людину - сміливіше пишіть про свої бажання і докладно описуйте.

Також це дуже вдалий час буде для тих, хто хоче добре заробляти та збільшити свої матеріальні можливості. Про це також каже Венера. Тому, якщо у вас є якісь незвичайні плани та ідеї побудувати бізнес, розвивати нові технології – сміливіше прописуйте це. Це потрібно буде впроваджувати найближчим часом. Тому що ми маємо час великих змін", - додала астролог.

Базиленко додає, що збергіає аркуш, де прописує всі пункти і потім працює з ним наступні пів року.

"Яким чином? Я його кладу або у білий, або у червоний конверт. Тому що колірна гама завжди має значення навіть в астрології. Кожну першу місячну добу наступного місячного місяця я дістаю і переглядаю. Які у мене успіхи? Що мені потрібно додати у своєму житті, виходячи із мого плану. Його можна спалити - це на Ваш розсуд", - пояснила вона.

Що далі?

На тому, за словами Базиленко, можна сказати, зустріч затемнення закінчена. Але є ще один ще важливий фактор - не забудьте написати і побажати хорошого не тільки собі, а й своїм близьким і усьому світу!

"Не забудьте, що ми всі взаємопов'язані. І побажання доброго як самому собі, так і навколишньому світу – дуже важливе. Тому що, власне, бажаючи всім – ми бажаємо собі", - додала астролог.

Також астролог радить цього дня їсти менше м'ясних продуктів, наповнювати енергію свого будинку любов'ю.

"Виявляйте та говоріть – тільки добрі слова. Робіть добрі вчинки. Даруйте один одному подарунки цього дня. І звичайно ж, дуже добре, щоб цей день запам'ятався якоюсь особливою подією, яку ви можете самі для себе влаштувати. Тому що ось такі моменти затемнень вони закладають програму на найближчі пів року. Якщо цей день негативно провести, то потім неможливо буде змінити цю негативну програму. Ви просто її проживете, хочете ви цього чи ні. Протягом тривалого часу. Тому, всім щастя, здоров'я і любові", - резюмувала астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього тижня сонячне затемнення стане доленосним для деяких знаків Зодіаку – астролог

Українські Національні Новини

Суспільство