zatori-skuvali-tsentr-kiyeva

Затори скували центр Києва

 • 12878 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. На дорогах Києва, переважно у центрі столиці, спостерігаються автомобільні затори. Про це інформує УНН з посиланням на Google Maps.

Зокрема, у центрі столиці затори скували вулицю Хрещатик, Михайлівську, бульвар Тараса Шевченка та Дружби народів, вулицю Прорізну, Володимирську, Богдана Хмельницького, Жилянську, Льва Толстого, Велику Васильківську, Саксаганського, Велику Житомирську, Михайла Коцюбинського, бульвар Лесі Українки.

Затори також спостерігаються на Повітрофлотському проспекті, вулиці В’ячеслава Чорновола, Січових Стрільців, Бульварно-Кудрявській, вулиці Олеся Гончара, Івана Франка, Ярославів Вал, Петрівській алеї, вулиці Шовковичній, Інститутський, Басейній, Павла Скоропадського, Мечникова, Антоновича, Євгена Коновальця, Новогоспітальній, Кловському узвозі.

Місцями спостерігаються затори на Набережному шосе, Парковій дорозі, вулиці Івана Мазепи, Панаса Мирного, В’ячеслава Липинського, Симона Петлюри, Бориса Грінченка.

На лівому березі столиці місцями ускладнений рух на проспекті Соборності, Визволителів, вулиці Раїси Окіпної, Гната Хоткевича, Магнітогорському провулку, Дніпровській набережній, вулиці Григорія Ващенка, Зарічній, Здолбунівській, Анни Ахматової.

Максимальний рівень заторів зберігається на Великій Окружній, там трапилося кілька ДТП, а також на вулиці Соборній, Святошинській та Миколи Трублаїні.

Що стосується ситуації на столичних мостах, то на Північному та Південному мостах, а також на мосту Патона ускладнений рух лише в один бік - від центру, на Гаванському мосту ускладнений рух в сторону центра. Дарницьким мостом та мостом Метро можна проїхати вільно.

Нагадаємо, у ДСНС запевнили, що проїзд міжнародними трасами та дорогами державного значення в Україні забезпечений.

Українські Національні Новини

Київ