zatrimana-v-gruziyi-za-pidozroyu-v-torgivli-ditmi-ukrayinka-zaperechuye-provinu

Затримана в Грузії за підозрою в торгівлі дітьми українка заперечує провину

 • 13887 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Громадянка України, затримана в Грузії за підозрою в торгівлі людьми, заперечує провину. Про це УНН повідомляє з посиланням на грузинські ЗМІ.

У справі десяти українських дітей поліція проводить опитування їх матері. Зараз жінка разом з шістьма дітьми перебуває в лікарні міста Кутаїсі. Ще четверо дітей в лікарні міста Зугдіді.

Жінка заперечує торгівлю дітьми і заявляє, що «у неї все в порядку з документами і вона транзитом через Грузію разом зі своїми дітьми їде до чоловіка в іншу країну».

«Я приїхала з України разом зі своїми дітьми і ми їдемо транзитом в іншу країну. Є кілька питань, які буде вирішено через один-два дні. Інших коментарів не роблю. Всі десятеро дітей мої діти, я вже зафіксувала їх особистості в поліції», - заявила громадянка України.

Вона також пояснила той факт, що четверо з 10 дітей народжені в 2017 році, тим що вони з'явилися на світ за допомогою сурогатного материнства.

Раніше в Зугдідську реферальну лікарню були доставлені 10 дітей з ознаками харчової інтоксикації, серед них - 7-місячна дівчинка. Пізніше частину дітей перевезли в Кутаїсі.

При цьому, у зв'язку тим, що громадянка України привезла до Грузії 10 малолітніх дітей Міністерство внутрішніх справ Грузії почало розслідування за підозрою в торгівлі людьми.

В МВС Грузії повідомили, що 8 квітня 2019 року громадянка України прибула до Грузії рейсом Москва-Тбілісі разом з 10-ма неповнолітніми дітьми. Правоохоронці підозрюють, що жінка повинна була переправити їх в Абхазію.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП