zatrimanim-ukrayinskim-moryakam-sogodni-prodovzhat-rozglyadati-apelyatsiyni-skargi

Затриманим українським морякам сьогодні продовжать розглядати апеляційні скарги

 • 7915 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Підконтрольний РФ Верховний суд Криму сьогодні продовжить розглядати апеляційні скарги адвокатів на арешт українських військовополонених моряків. Про це написав на своїй сторінці в Facebook адвокат Еміль Курбедінов, передає УНН.

"З колегами знаходимося в Верховному суді Криму. Сьогодні з 10 години розглядаються наші апеляційні скарги на арешт українських військовополонених моряків. Мій підзахисний Богдан Небилиця", - написав Курбедінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один український військовий заявив, що є військовополоненим

Нагадаємо, підконтрольний РФ Верховний суд Криму у вівторок відмовив у задоволенні апеляційних скарг ще двом українським військовим.

Як повідомляв УНН, 25 листопада прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів “Бердянськ” і “Нікополь” і рейдового буксира “Яни Капу”, які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі. Затримані українські кораблі були доставлені в окуповану Керч. У полон були взяті 24 особи — військові моряки та співробітники СБУ. 24 українських моряків заарештували у Криму 27 і 28 листопада на два місяці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП