zatrimannya-kriminalnogo-avtoriteta-v-aeroportu-odesa-u-dpsu-rozpovili-detali

Затримання кримінального авторитета в аеропорту "Одеса": у ДПСУ розповіли деталі

 • 29769 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. В аеропорту "Одеса", у ніч з 2 на 3 січня, співробітники Держприкордонслужби затримали громадянина без ідентифікаційних документів. Наразі триває встановлення особи, ймовірно, громадянина Грузії. Про це УНН повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

“Уже кілька дні в аеропорту “Одеса” перебуває один громадянин, який прилетів рейсом із Мінська в ніч з 2 на 3 січня. Під час прикордонного контролю в нього не було паспортних документів, які посвідчували б його особу. Власне, через це він не пропущений через державний кордон України”, - зазначив речник ДПСУ.

Відзначимо, що джерела УНН у МВС підтвердили, що затриманим є "кримінальний авторитет" Міндія Горадзе, відомий за прізвиськом “Лавасогли Батумський”.

Утім, у ДПСУ цю інформацію офіційно не підтвердили. Демченко відзначив, що затриманий, ймовірно, є громадянином Грузії.

“Попередньо нам відомо, що він є громадянином Грузії. Це також звучало з його слів. І за списками пасажирів авіакомпанії він був документований як громадянин Грузії”, - відзначив прикордонник.

Речник ДПСУ повідомив, що на цей час ними направлено листи до взаємодіючих правоохоронних органів та посольства Грузії для того, щоб по можливості, встановити особу затриманого, для подальшої перевірки.

“Також нами були проведені заходи для відправлення його зворотнім рейсом. Але він агресивно й неадекватно поводився, під час спроби повернути його у зворотньому напрямку літаком. Через таку його поведінку навіть капітани повітряних суден відмовлялися брати його на борт”, - підкреслив Демченко.

Нагадаємо, в листопаді у Черкаській області затримали учасників “сходки” кримінальних авторитетів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП