zatrimannya-rozbiynikiv-yaki-grabuvali-valyutnikiv-v-tsentri-kiyeva-pravookhorontsi-zastovsuvali-tabelnu-zbroyu

Затримання розбійників в центрі Києва: правоохоронці застосували табельну зброю

 • 17542 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. При затриманні на столичному Хрещатику розбійників, які грабували валютників, бійці КОРДу застосували табельну вогнепальну зброю. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

"Зловмисники підшуковували жертв біля обмінників. Після валютної операції вони нападали на потерпілих і відбирали гроші", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що сьогодні ввечері спецоперацію із затримання фігурантів провели співробітники Департаменту карного розшуку Нацполіції та оперативники поліції Києва із залученням бійців КОРДу.

"Під час затримання зловмисники намагалися втекти, протаранили чотири транспортні засоби та неодноразово створювали аварійну ситуацію. У результаті бійці КОРДу застосували табельну вогнепальну зброю. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав, зловмисників затримали", - зазначається в повідомленні.

Наголошується, що фігурантами виявилися громадяни іншої держави, раніше судимі за майнові злочини. Їх затримання відбулося після того, як вони сьогодні на вулиці Лесі Українки відібрали сумку із грішми.

Також на місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюється причетність іноземців до аналогічних злочинів на території України.

Нагадаємо, на Хрещатику в Києві спецпризначенці затримали розбійників, які грабували валютників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП