zatrimano-gromadyanina-moldovi-yakogo-rozshukuye-frantsiya

Затримано громадянина Молдови, якого розшукує Франція

 • 9292 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. На в’їзд в Україну, у пункті пропуску "Старокозаче", прикордонники виявили громадянина Молдови з бази Інтерполу, якого розшукують правоохоронні органи Франції. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає УНН.

Минулої доби на Одещині та Буковині співробітники прикордонного відомства викрили особу та автомобіль, які перебували в міжнародному розшуку.

"У пункті пропуску "Старокозаче" прикордонники Білгород-Дністровського загону на в'їзд в Україну виявили громадянина Молдови, стосвно якого відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Згодом з’ясувалося, що 26-річного чоловіка за крадіжку з проникненням у приміщення розшукували правоохоронні органи Франції", - йдеться у повідомленні.

В пункт пропуску "Порубне", також на в’їзд в Україну, прибув автомобіль Volkswagen 2001 року випуску. Під час пропускних операцій співробітники Чернівецького загону встановили, що іномарку, якою їхав наш співвітчизник, з 2009 року розшукували правоохоронні органи Польщі.

За даними фактами поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Особу та транспортний засіб передано співробітникам Нацполіції для проведення подальших заходів.

Нагадаємо, у Києві затримали іноземця, який знаходиться в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП