zatrimanomu-za-napad-na-zhurnalistiv-v-stolichnomu-gidroparku-choloviku-povidomleno-pidozru

Затриманому за напад на журналістів в столичному Гідропарку чоловіку повідомлено підозру

 • 12015 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Чоловіку 54-років повідомлено про підозру в нападі на знімальну групу одного з телеканалів на території столичного Гідропарку 2 квітня. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 4 спільно зі слідчим відділом Дніпровського управління поліції повідомлено про підозру 54-річному чоловіку, затриманому у зв’язку з нападом на знімальну групу одного з телеканалів, що мало місце 2 квітня на території столичного Гідропарку", - йдеться вповідомленні.

Повідомляється, що зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України.

"Крім того, підготовлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде скеровано на розгляд до Дніпровського районного суду Києва", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, розпочато кримінальне провадження за фактом нападу на знімальні групи у столичному Гідропарку, який стався 2 квітня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП