zavdyaki-mkhp-gromadi-teritorialna-gromada-na-cherkaschini-otrimala-koshti-na-realizatsiyu-proektiv

Завдяки “МХП-Громаді” територіальна громада на Черкащині отримала кошти на реалізацію проектів

 • 215292 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Водяницька територіальна громада виграла три конкурси соціальних ініціатив і отримала кошти на їх реалізацію. Це стало можливим завдяки навчанню з підготовки проектів, організованому, зокрема, благодійним фондом “МХП-Громаді”. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Цитата

“Ми завжди навчали громади писати проєкти і вкладали в це багато ресурсів. І ось нарешті маємо перші результати, коли вони вже самостійно беруть участь у конкурсах соціальних ініціатив і навіть виграють. Як приклад – Водяницька територіальна громада. Від початку року громада здобула перемогу в трьох конкурсах”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Проекти, які перемогли в конкурсах, стосуються допомоги внутрішнім переселенцям. Так, у межах ініціативи “Бульбашка” з’явилася можливість придбати пральні машини, які допоможуть переселенцям з пранням їхніх речей. А ще дві ініціативи стосуються забезпечення ВПО продуктами харчування та засобами гігієни.

Нагадаємо

У Городенці, що на Прикарпатті, оновили стадіон “Колос”. Роботи проводилися за підтримки агрохолдингу МХП та благодійного фонду “МХП-Громаді”.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    росія вирішила вийти з проекту МКС після 2024 року

     • 178493 переглядiв

    У Молдові стурбовані можливістю вторгення рф з України

     • 241847 переглядiв