zaversheno-rozsliduvannya-schodo-osobi-yaka-vidmovilasya-svidchiti-u-spravi-krayanu

Завершено розслідування щодо особи, яка відмовилася свідчити у справі "Краяну"

 • 10004 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Завершено досудове розслідування у справі особи, яка відмовилась від свідчень у суді по справі за фактом заволодіння коштами місцевого бюджету міста Одеси під час придбання будівель одеського заводу "Краян". Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

"Прокурорами САП та детективами НАБУ завершено досудове розслідування у справі за підозрою особи, яка під час допиту у якості свідка у справі одеського "Краяну" відмовилась від давання свідчень", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, вказана особа володіла інформацією про підготовку звіту з оцінки вартості нежитлового приміщення адмінкорпусу колишнього заводу "Краян". Крім того, вказана особа підтримувала контакти з окремими обвинуваченими у кримінальному провадженні за фактом заволодіння коштами бюджету міста Одеса внаслідок реалізації схеми придбання у комунальну власність приміщення вказаного заводу.

Наразі матеріали кримінального провадження відкрито стороні захисту для ознайомлення. Після чого обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті", - зазначається в повідомленні.

Як повідомляв УНН, НАБУ та САП за відмову від давання показань в межах досудового розслідування в суді повідомили про підозру одному зі свідків у справі за фактом заволодіння коштами місцевого бюджету міста Одеси під час придбання будівель заводу "Краян".

Нагадаємо, розслідування детективи НАБУ здійснюють із листопада 2016 року. У травні 2018 року підозрюваним та їх захисникам відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

У липні цього року суд визнав невинуватими мера Одеси Геннадієм Трухановим та підлеглих у вчиненні злочину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП