zavershuyut-stvorennya-nastupalnogo-ugrupuvannya-u-minoboroni-rozpovili-pro-pidgotovku-okupantiv-do-nastupu-na-skhodi-ukrayini

Завершують створення наступального угрупування: у Міноборони розповіли про підготовку окупантів до наступу на сході України

 • 120984 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Російські окупанти готуються до наступу на сході України аби встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей та забезпечити стійкість сухопутного коридору з окупованою територією Криму. Про це заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу, пише УНН.

Цитата

"Збройні сили рф завершують створення наступального угрупування в Східній операційній зоні… Окупант готується до наступу на сході України аби встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей та забезпечити стійкість сухопутного коридору з окупованою територією Автономної Республіки Крим. Наразі агресор практично завершив перегрупування військ для ведення наступу в Східній операційній зоні", - розповів Мотузяник.

Деталі

За його словами, посилення наступального угрупування відбувається за рахунок перекидання додаткових російських підрозділів.

"Найінтенсивніші бойові дії ведуться на Слобожанському та Донецькому операційних районах. У Південнобузькому ворог закріплюється на займаних позиціях та намагається встановити повний контроль над населеним пунктом Олександрівка",- сказав Мотузяник.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російські війська готуються до наступальної операції на сході України та хочуть буквально добити і знищити Донбас.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП