zavta-sud-u-kharkovi-rozglyane-apelyatsiyu-na-zapobizhniy-zakhid-dronovu

Завтра суд у Харкові розгляне апеляцію на запобіжний захід Дронову

 • 9655 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 20 листопада. УНН. Завтра в Апеляційному суді Харківської області відбудеться розгляд апеляційної скарги, поданої на ухвалу слідчого судді Київського райсуду міста Харкова від 13 грудня 2017 року про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою другого учасника смертельної ДТП на Сумській Геннадія Дронова. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі суду.

Як повідомили у прес-службі, розгляд апеляції призначено на 21 грудня о 14 год. 45 хв. (зал судових засідань №13).

Нагадаємо, що раніше Київський райсуд м. Харкова продовжив Дронову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в установі виконання покарань № 27 строком на 60 діб - до 10 лютого 2018 року включно, без права внесення застави.

Адвокат водія Фольцвагену Сергій Перепелиця розповів кореспонденту УНН про стан його подопічного.

"Дронов відчуває себе дуже погано, втратив вагу - кілограм 15. Його організм просто відмовляється від їжі, все це через постійний стрес. В нього скаче тиск, постійно відчуває недомагання. Моєму подопічному необхідна медична допомога, нормального лікування у СІЗО він не отримує" - заявив адвокат Генадія Дронова Сергій Перепелиця.

Також нагадаємо, що іншій учасниці кривавої ДТП на Сумскій - водійці Лексусу Олені Зайцевій суд продовжив термін тримання під вартою ще на два місяці - до 10 лютого 2018 року включно без права внесення застави. Під час останнього засідання Зайцева визнала свою провину та заявила, що більш ніколи не сяде за кермо.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП