zavtra-bude-naykraschiy-den-dlya-pribirannya-astrolog

Завтра буде найкращий день для прибирання - астролог

 • 10338 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Завтра, 22 грудня, згідно з астрологічним календарем, починається астрономічна зима, цей день також є кращим для прибирання. Про це в Facebook повідомила астролог Олена Осипенко, передає УНН.

"Завтра, 22 грудня, в 0:23 Сонце входить в перший градус Козерога і починається день зимового сонцестояння. Це найкоротший день у році і найдовша ніч, починається астрономічна зима. З цього дня починається відлік для зустрічі китайського Нового Року - другий повний місяць з дня зимового сонцестояння, в 2019 році це 5 лютого", - повідомила астролог.

Як зазначила астролог, 22 грудня - це найкращий день для прибирання. За традицією, в цей день потрібно викидати всі непотрібні речі, щоб впустити більше чистої енергії. Цього року день зимового сонцестояння збігається з повним місяцем, що надає йому особливу енергію.

"Крім матеріального прибирання, не забудьте очистити свою голову від брудних і важких думок. Це прекрасний день для медитації або молитви. У цей день потрібно загадувати бажання і добре просити Сонце про його виконання", - додала астролог.

Крім того, як і в будь-яке інше свято, в День зимового сонцестояння дітям дарують солодощі.

Нагадаємо, ніч з 21 на 22 грудня вважається найдовшою. Сонце максимально опуститься в південну півкулю неба. Вчені вважають, що ця дата є початком астрономічної зими.

Сонцестояння - момент часу, в який центр Сонця проходить або через саму північну точку екліптики (точка літнього сонцестояння - ред.), або через найпівденнішу її точку (точка зимового сонцестояння - ред.). У році два сонцестояння - зимове й літнє.

Починаючи з 21 грудня, в Україну прийде теплий атмосферний фронт, який принесе підвищення температури, сніг і дощ, а місцями ожеледь.

Українські Національні Новини

Суспільство