zavtra-budut-vazhlivi-signali-zelenskiy-pro-pidgotovku-do-vistupu-na-genasambleyi-oon

Завтра будуть важливі сигнали: Зеленський про підготовку до виступу на Генасамблеї ООН

 • 341379 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський анонсував, що "завтра буде дуже важливий день" - йде підготовка до виступу на Генасамблеї ООН, а також додав, що "будуть важливі сигнали від нашої держави", передає УНН.

Цитата

"Завтра буде дуже важливий день – готуємо виступ на Генеральній Асамблеї ООН. Будуть важливі сигнали від нашої держави", - сказав Зеленський під час звернення.

Додамо

Також Зеленський зазначив, що візьме участь у саміті з питань продовольчої безпеки – "це принципово важливий елемент глобальної безпеки, і Україні є що сказати".

"Відбудуться також онлайн-зустрічі з американськими партнерами та інвесторами. Робимо все, щоб потреби України були задоволені на всіх рівнях: оборона, фінанси, економіка, дипломатія", - резюмував Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генасамблея ООН дозволила Зеленському виступити на 77-й сесії з відеозверненням

Раніше

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що росія має бути притягнута до відповідальності за злочин агресії проти України, відповідна резолюція буде подана на розгляд 77-ї сесії ГА ООН.

Глава міністерства закордонних справ рф сергій лавров і кілька осіб, які його супроводжували, отримали американські візи для участі в 77-й сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.

Українські Національні Новини

Політика