zavtra-v-ukrayini-zamorozki-do-17

Завтра в Україні заморозки до -17

 • 12611 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада УНН. Завтра, 30 листопада місцями, зокрема на заході України температура повітря знизиться до 17 градусів морозу. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Укргідромецентру.

У п'ятницю у Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця,Температура повітря вночі -10…-12 градусів, вдень -5…-7 градусів.

На заході України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця.Температура повітря вночі -9…-17 градусів, удень -2…-10 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар порадив, як правильно одягатися в морозні дні

На півночі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -11…-13 градусів, удень -3…-5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вдень місцями заметіль, Температура повітря вночі -9…-13 градусів, вдень -3…-7 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря вночі -5…-15 градусів, вдень -1…-7 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців попередили про "холодову алергію" у зв’язку із морозами

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вдень місцями заметіль. Температура повітря вночі -5…-7 градусів, вдень 0…-4 градусів.

Українські Національні Новини

Суспільство