zavtra-vse-pobachite-kuleba-prokomentuvav-svoye-mozhlive-priznachennya-na-post-golovi-mzs

Завтра все побачите: Кулеба прокоментував своє можливе призначення на пост голови МЗС

 • 23797 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У середу відбудеться сессія Верховної Ради, на якій будуть розглянуті кадрові питання по уряду - тоді стане відомо щодо змін у Кабінеті Міністрів, зокрема, стосовно очільника МЗС. Про це сказав віце-прем’єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграці Дмитро Кулеба, відповідаючи на питання журналістів у вівторок у Києві, передає кореспондент УНН.

Так, на питання про те, чи Президент Зеленський обговорював з ним питання призначення міністром закордонних справ, Кулеба сказав, що "завтра відбудеться сесія Верховної Ради, на якій будуть розглянуті кадрові питання по уряду".

"Йде політичний процес і консультації. Давайте дочекаємося завтрашнього дня і на підставі тих чи інших рішень будемо коментувати призначення або непризначення. Всі призначення відбудуться чи ні за результатами завтрашнього засідання, а до цього часу немає сенсу спекулювати. Я звик робити висновки за результатами вжитих або невжитих рішень", - повідомив він.

Він також зазначив, що наразі поки немає що коментувати.

"Давайте почекаємо, завтра все побачите", - додав він.

На питання журналістів про те, чи має він готовність очолити МЗС, Кулеба відповів, що не боїться можливих повноважень.

"Я ніколи не боявся брати на себе додаткові повноваження, які я здатний виконувати. Але ще раз підкреслюю, що рішення в руках Президента і парламенту", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим прем'єр-міністром стане Шмигаль.

Як повідомлялося в УНН, під час брифінгу 2 березня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що не писав жодної заяви про відставку. Однак, розмови про його відставку точаться з часу появи "плівок Гончарука". Крім того, народний депутат з фракції "Слуга народу" Арсеній Пушкаренко повідомив, що 3 березня відбудеться засідання фракції на якому обговорюватимуться кадрові питання.

Українські Національні Новини

Політика