zavtra-ymovirno-ne-rozglyadatimut-priznachennya-abramovskogo-na-posadu-ministra-razumkov

Завтра, ймовірно, не розглядатимуть призначення Абрамовського на посаду міністра – Разумков

 • 18608 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Верховна Рада, ймовірніше за все, не буде завтра розглядати проект постанови № 3586 про призначення Романа Абрамовського на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів України. Про це під час брифінгу по завершенню ранкового пленарного засідання парламенту розповів голова ВРУ Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні проголосували Ткаченка, і ще два питання кадрових: відправлений у відставку Пристайко, і була призначена Стефанішина. Коли готували це засідання було прийнято винести одне та друге питання сьогодні на розгляд, не дивлячись на те, що вчора було обговорення в комітеті (щодо Абрамовського – ред.), сьогодні його прийнято було не виносити в зал", - пояснив Разумков.

Голова ВРУ не впевнений, що цей проект постанови вдасться розглянути і завтра.

"Завтра дуже небагато часу: є година запитань до уряду, є деякі законопроект, що ми були вимушені відкласти, бо розглядали сьогодні і програму дій уряду, і кадрові питання. Я сподіваюсь, що найближчим часом, але я, м’яко кажучи, не впевнений, що завтра", - зазначив очільник парламенту.

Разумков не зміг прокоментувати чутки, що нардепів не влаштовує декларація кандидата на посаду міністра Абрамовського.

Нагадаємо, що сьогодні ВР призначила Ткаченка новим міністром культури та інформаційної політики України, а Стефанішину віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Раніше УНН писав, що у ВРУ зареєстрували проект постанови про призначення очільника Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів (№3586), однак на розгляд парламенту він сьогодні так і не потрапив на відміну від вищевказаних.

Українські Національні Новини

Політика