zberegti-zvyazok-kiyivskiy-kpk-gotoviy-zabezpechiti-elektroenergiyeyu-vezhi-mobilnikh-operatoriv

Зберегти зв'язок: Київський КПК готовий забезпечити електроенергією вежі мобільних операторів

 • 3580122 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Керівництво австрійського холдингу Pulp Mill Holding пропонує операторам мобільного зв’язку надати живлення з власних ресурсів підприємств Pulp Mill Print (м. Київ, вул. Мурманська, 7) та Київського картонно-паперового комбінату (м. Обухів, вул. Київська, 130) для веж мобільного зв’язку, які знаходяться поряд з потужностями підприємств. Про це повідомляє пресслужба ККПК, передає УНН.

Цитата

“За нашими даними, одна вежа покриває до семи тисяч мобільних абонентів. Розуміємо, що це – крапля в морі, однак для нас важливе життя кожної людини, а бути на постійному зв’язку зі своїми рідними, мати можливість почути сигнал тривоги або ж викликати швидку у разі потреби — першочергові потреби кожного українця у цей складний час” — повідомив Олег Дубровка, заступник Голови Наглядової Ради ККПК.

У пресслужбі повідомляють - всі мобільні оператори, які готові долучитися до ініціативи, можуть зателефонувати за номером +38 (044) 593-04-00 або надіслати лист на електронну пошту office@pulpmillprint.com

Раніше

На території Київського картонно-паперового комбінату за ініціативи Pulp Mill Holding відкрився цілодобовий “Пункт Незламності”.

На випадок віялових відключень або навіть блекауту на комбінаті створили усі необхідні умови для містян: туалети, безперебійний доступ до мережі, місця для роботи, усе необхідне для зарядки пристроїв, гарячі чай, кава, смаколики та навіть душ.

Додамо

Київський КПК – одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції зі штатом близько 2,5 тис. людей. У січні-жовтні 2022 року комбінат випустив продукцію на 5,9 млрд грн, що на 4,2% менше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 106764 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 103007 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 100806 переглядiв

    Новини по темі

    NASA оголосило про завершення місії InSight Mars

     • 725865 переглядiв

    У Чернівцях демонтували останній пам'ятник Пушкіну

     • 337891 переглядiв