zberezhemo-urozhay-razom-mkhp-gromadi-zabezpechiv-ukrayintsiv-naborami-dlya-konservatsiyi

Збережемо урожай разом: "МХП-Громаді" забезпечив українців наборами для консервації

 • 213896 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Благодійний фонд "МХП-Громаді" в рамках програми "Збережемо урожай разом з МХП" роздав 115 тис. родин з усієї України набори кришок для консервації. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Деталі

Днями представники "МХП-Громаді" навідалися до 87-річної жительки Черкащини Віри Білан, аби також вручити їй набір кришок.

Цитата

"Віра Іллівна – одна зі 115 000 родин з усієї України, хто цього року отримує набір кришок для консервування в межах благодійної акції "Посій насіння з МХП". Нагадаємо, що навесні ми підтримували жителів громад насінням городніх культур. А щоб зберегти урожай було зручніше, закупили кришки для консервації зібраного урожаю", — ідеться у повідомлені пресслужби.

Додамо

"Збережемо урожай разом з МХП" - це набори кришок для консервації, які розсилають по громадах 13 областей України. Благодійна акція відбувається третій рік поспіль і передбачає підтримку жителів 144 територіальних громад.

Нагадаємо

Раніше компанія МХП передала на потреби Микулинецької фізіотерапевтичної лікарні, що на Тернопільщині, 2000 кг курятини.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство