zberigayetsya-zagroza-uchasti-zbroynikh-sil-bilorusi-u-viyni-v-ukrayini-genshtab

Зберігається загроза участі збройних сил Білорусі у війні в Україні – Генштаб

 • 200425 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Білорусь продовжує роботи з посилення кордону. Зберігається ймовірність безпосередньої участі збройних сил Республіки Білорусь у військовій операції проти України. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, повідомляє УНН.

«На Волинському напрямку противник наступальних дій не проводив. Військовим керівництвом Республіки Білорусь продовжуються заходи щодо посилення охорони кордону з Україною. Зберігається ймовірність безпосередньої участі збройних сил Республіки Білорусь у військовій операції проти України на боці окупантів на Волинському напрямку», - йдеться у повідомленні.

Ворогом проводиться повітряна розвідка військових та цивільних об’єктів на території України.

«На Поліському напрямку противник визначеним складом сил утримує позиції в районі населених пунктів Поліське, Іванків, Липівка, Копилів, Мотижин, Бузова, Гореничі, Ірпінь, Синяк, Казаровичі та Сухолуччя. Наразі активних наступальних дій не проводить. Ворог здійснює спроби налагодити систему матеріально-технічного забезпечення та відновлює бойову техніку. На території Республіки Білорусь в районі н.п. Кулічиха, за 17 км від Державного кордону України, ворогом розгорнуто базу ремонту та відновлення військової техніки», - повідомили у Генштабі.

Українські Національні Новини

Політика