zbirna-ukrayini-z-plyazhnogo-futbolu-postupilas-iranu-u-kubku-persiyi

Збірна України з пляжного футболу поступилась Ірану у "Кубку Персії"

 • 10258 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Збірна України з пляжного футболу відіграла свій другий матч на "Кубку Персії" в Ірані, поступившись господарям турніру іранцям в серії пенальті, передає УНН з посиланням на Асоціацію пляжного футболу Києва.

"Жовто-блакитна" команда проявила характер - програючи по ходу гри 0:2 і 1:3 хлопці Євгена Варениці зуміли зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм – 3:3. У наших в основний час забивали Олексій Іллічов, Іван Глуцький і дебютант збірної, Сергій Дубовик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України з пляжного футболу поступилася Італії на старті "Кубка Персії"

У серії пенальті били точно всі гравці обох команд, і справа дійшла до того, що довелося удари з точки наносити воротарям. І тут не зміг переграти свого візаві Віталій Сидоренко. Таким чином, Іран переміг в серії пенальті, проте після гри численні глядачі стоячи аплодували українській команді.

Зауважимо, що головний тренер збірної України Євген Варениця не зміг залучити під прапори національної команди цілу групу футболістів, серед яких брати Ігор і Андрій Борсуки, Олександр Корнійчук, Дмитро Ведмідь, Олег Будзько, Дмитро Войтенко, Євген Рябчук, Юрій Щерица, Роман Пачев. Тому склад "синьо-жовтих" на "Кубку Персії" можна назвати експериментальним.

Нагадаємо, що сьогодні збірна України проведе свій третій, і останній матч на турнірі проти команди Польщі. Поляки переграли у другому турі італійців 3:2.

Українські Національні Новини

Спорт