zbirna-ukrayini-z-plyazhnogo-futbolu-zdobula-peremogu-u-matchi-vidkritti-yevroligi

Збірна України з пляжного футболу здобула перемогу у матчі-відкритті Євроліги

 • 15504 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Збірна України у матчі-відкритті Євроліги-2021 здобула перемогу в екстра-таймі над Німеччиною, інформує УНН з посиланням на Асоціацію пляжного футболу України.

Деталі

Наші розпочали потужно, і вже на третій хвилині гри вийшли вперед. Навіс з кутового виконав Олександр Корнійчук, а Олег Зборовський головою переправив м’яч у ворота німців – 1:0. До і під час матчу йшов дощ, тож пісок був дуже важким – швидкості та комбінаційна гра не проходили.

На початку другої 12-хвилинки Німеччина зрівняла рахунок. Суперники також скористалися розіграшем кутового, після якого Свен Корнер бісіклетою влучив у ворота Володимира Гладченка (1:1).

У третьому таймі каркас воріт зіграв вже на користь України. Після дальнього штрафного від Бірманна м’яч влучив у поперечину, і опустився прямо в руки Нерушу.

За дві з половиною хвилини до завершення основного часу той-таки Корнер в оточенні трьох українських гравців таки зумів пробити у дев’ятку воріт Неруша – 1:2, але наші з розіграшу м'яча відповіли. Пачев пробив у стінку, м’яч відскочив до Пашко, і Андрій влучив у ворота – 2:2.

В екстра-таймі дальнім штрафним запам’ятався Роман Пачев, проте кіпер Тіло Мюллінг впорався з ударом. А ось за двадцять секунд до серії пенальті українці таки вирвали перемогу - Андрій Пашко прекрасним ударом зі штрафного влучив у нижній правий кут Мюллінга (3:2).

В другому поєдинку квартету А Португалія розібралася із Азербайджаном – 7:2.

Доповнення

В інших матчах дня Італія обіграла Францію – 5:4, а Білорусь поступилася Іспанії – 0:3.

Українські Національні Новини

Спорт