zbitkiv-na-2-mln-grn-na-prikarpatti-posadovtsi-lisnitstva-pidozryuyutsya-u-nezakonniy-virubtsi-lisu

Збитків на 2 млн грн: на Прикарпатті посадовці лісництва підозрюються у незаконній вирубці лісу

 • 13525 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Службові особи Воронівського лісництва ДП "Рогатинське лісове господарство" підозрюються у незаконній вирубці дерев, що призвело до збитків на суму 1,9 мільйонів гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на ДБР.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру службовим особам Воронівського лісництва ДП "Рогатинське лісове господарство". Вони підозрюються у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України)", - сказано у повідомленні.

За даними досудового розслідування, посадовці лісгоспу здійснювали незаконну порубку та збували деревину підприємству. Внаслідок чого державі завдано збитків на суму 1,9 мільйонів гривень.

У разі доведення вини, посадовцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, судитимуть колишнього директора одного із державних підприємств лісового господарства Рівненської області, який підозрюється у привласненні деревини на суму понад 600 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП