zbroya-z-yakoyi-smertelno-poraneno-5-richnogo-kirila-dosi-ne-znaydena-dbr

Зброя, з якої смертельно поранено 5-річного Кирила, досі не знайдена - ДБР

 • 17510 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Зброя, з якої було смертельно поранено 5-річного Кирила на початку червня на Київщині, досі не знайдена, тривають балістичні експертизи. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі ДБР.

"Зброя ще не була знайдена. Безпосередньо тривають експертизи, в тому числі балістичні – щодо встановлення, зокрема, дальності і всього, що стосується пострілу", - зазначили у прес-службі.

При цьому у відомстві додали, що керівництво ДБР провело зустріч з потерпілою стороною.

Нагадаємо, 1 червня стало відомо, що на Київщині дитина отримала поранення голови внаслідок випадкового пострілу.

З'ясувалося, що поліцейський "пристрілював" рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де у той час гуляв малолітнй хлопчик.

За попередніми висновками медиків, хлопчик отримав тяжке поранення голови, відкриту черепно-мозкову травму. Він потрапив у реанімаційне відділення. Згодом стало відомо, що дитину перевезли на лікування до столиці.

Двох підозрюваних у цьому поліцейських затримали та оголосили про підозру. 3 червня 5-річний хлопчик, якого підстрелили поліцейські, помер.

У зв’язку із цим прокурори Київської обласної прокуратури змінили підозру з перекваліфікацією злочину на ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП