zbroyni-zitknennya-v-indiyi-kilkist-zhertv-zrosla

Збройні зіткнення в Індії: кількість жертв зросла

 • 6350 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. В результаті військової операції індійської армії, сьогодні, 25 вересня, в підконтрольній Індії частині регіону Джамму і Кашмір загинули два повстанця. Про це повідомляє УНН з посиланням на Hindustan Times.

Сьогодні сили безпеки Індії приступили до проведення операцію в селі Сопоре в районі Бараммула.

Між військовими і повстанцями спалахнула перестрілка. В результаті загинули два повстанця. Військова операція в зазначеному регіоні триває.

Довідка УНН: Регіон Кашмір залишається спірною територією між Індією і Пакистаном з 1947 року - після того, як дві країни отримали незалежність від Великобританії. Антиурядові угруповання, що діють в Джамму і Кашмірі з 1989 року, вимагають незалежності від Індії. В ході зіткнень в Кашмірі до сьогоднішнього дня загинуло понад 70 тисяч осіб.

Вчора повідомлялося про 6 загиблих.

Як повідомляв УНН, раніше прем'єр-міністр Пакистану Імран Хан закликав керівництво Індії подолати наявні суперечності шляхом діалогу, включаючи кашмірське питання.

Нагадаємо, в травні пакистанські й індійські військові домовилися уникати обміну артилерійськими обстрілами в спірному районі Гімалаїв Кашмірі, де за місяць загинули кілька солдатів і цивільних осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу