zbulasya-mriya-kremlya-na-khreschatiku-vlashtuvali-parad-znischenoyi-rosiyskoyi-tekhniki

Збулася мрія кремля: на Хрещатику влаштували “парад” знищеної російської техніки

 • 639053 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Напередодні Дня Незалежності України на столичному Хрещатику влаштували “парад” знищеної російської техніки під час війни в Україні. Про це УНН пише з посиланням на першого заступника міністра внутрішніх справ України Євгенія Єніна.

Цитата

“Збулась мрія кремля. Парад їхньої техніки на Хрещатику. Міць "другої в світі армії" у всій красі. Гарно, що тут скажеш”, – написав він в Facebook.

Деталі

Міністерство оборони України нагадало, що росіяни планували та мріяли провести парад у центрі Києва. Ганебна демонстрація іржавого російського металу є нагадуванням усім диктаторам, як їхні плани можуть бути зруйновані вільною та мужньою нацією.

“У лютому росіяни планували провести парад у центрі Києва. Через 6 місяців широкомасштабної війни ганебна демонстрація іржавого російського металу є нагадуванням усім диктаторам, як їхні плани можуть бути зруйновані вільною та мужньою нацією”, – йдеться в повідомленні відомства у Twitter.

Доповнення

Кабінет міністрів затвердив план заходів з відзначення 31-ї річниці незалежності України. Попри повномасштабну війну, на державному рівні у 2022 році відзначатимуть День Державного Прапора України та День Незалежності України. Детальніше тут.

Святкування 31-річниці Незалежності України обійдеться значно дешевше у порівнянні з минулим роком. Як повідомив в ефірі національного телемарафону міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заходи, переважно, робляться на добровільних засадах.

Українські Національні Новини

Суспільство