zelena-planeta-za-dva-roki-mkhp-visadiv-mayzhe-700-derev-na-volini

"Зелена планета": за два роки МХП висадив майже 700 дерев на Волині

 • 172879 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Два роки тому благодійний фонд "МХП-Громаді" започаткував проект озеленення громад "Зелена планета з МХП". У рамках акції благодійники спільно з жителями Волині висадили майже 700 дерев, передає УНН.

Дерева висаджували жителі Колківської і Поворської територіальних громад.

Цитата

"Загалом за два роки існування проєкту вдалося заснувати фруктовий садок в с. Годомичі та с. Красноволя, оновити шкількі садки в смт Колки, с. Четвертня, с. Криничне, с. Боровичі, с. Копилля, с. Пісочне, а також у Колківському центрі професійної освіти. Облагородити туями громадські місця в центрі смт. Колки, біля ЦНАпу в с. Поворськ, біля клубу в с. Красноволя", - йдеться у повідомленні.

Посаджені деревця прижились у громадах, кажуть в МХП.

“І тепер вічнозелені красуні прикрашають скверики і адмінбудівлі. А фруктові садки набираються сил, щоб рости і плодоносити", - йдеться у повідомленні.

У компанії нагадали, що проект має на меті створити спільно з мешканцями громад місця для відпочинку або ж закласти фруктові садки, які плодоноситимуть і приноситимуть користь громадам. Для цього місцеві активісти подавали свої бажання і потреби з озеленення, а фонд "МХП-Громаді" надавав саджанці.

"На території Волині агрохолдинг МХП представлений підприємством "МХП-Баффало". Тож озеленення відбувалося на тих територіях, де провадить свою діяльність підприємство", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Корсунь-Шевченківська громада нещодавно долучилася до всеукраїнської акції "Сади Перемоги". Ініціатива спрямована на ефективне використання всіх доступних земельних ділянок для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Посадкову картоплю голландської та французької селекції та засоби захисту рослин від шкідників і бур'янів надав Фонд "МХП-Громаді”.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство