zelenska-prezentuvala-u-nyu-yorku-svoyu-blagodiynu-fundatsiyu

Зеленська презентувала у Нью-Йорку свою благодійну фундацію

 • 199715 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Перша леді України Олена Зеленська презентувала власну благодійну фундацію "Olena Zelenska Foundation" і закликала іноземних громадян долучитися до допомоги Україні. Про це пише УНН, посилаючись на сторінку Зеленської у Telegram.

Цитата

"Наша мета – щоб, коли стане безпечно, якомога більше українців змогли повернутися до себе додому. А для того щоб вони повернулися – необхідно відбудувати лікарні, школи, житло. Можливостей держави не завжди вистачає, щоб одразу відновити країну після руйнувань, яких завдав і завдає загарбник. Отже, знадобиться вся світова підтримка", - зазначила перша леді.

Деталі

Олена Зеленська у програмі Good Morning America на каналі ABC розповіла, що кожен може долучитися до відбудови України. Фундація працюватиме у трьох напрямках: медицина, освіта, гуманітарна допомога.

"По суті, у них відображено всі головні людські потреби: здоров’я, розвиток та належне забезпечення всім необхідним. Відбудований дім, лікарня та школа, що функціонують, – ми будемо працювати, аби кожна наша людина отримала все це якнайшвидше, і не десь за кордоном, а вже у своїй відновленій країні", - заявила вона.

Нагадаємо

21 вересня Олена Зеленська зустрілася з першими леді Польщі та Литви в Українському інституті Нью-Йорка.

Українські Національні Новини

Політика