zelenskiy-anonsuvav-zakonoproekt-pro-igrovi-avtomati-ta-lombardi

Зеленський анонсував законопроект про ігрові автомати та ломбарди

 • 20381 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський анонсував законопроект щодо ігрових автоматів та ломбардів. Про це він заявив під час робочої поїздки до Запорізької області у четвер, передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

Так, під час візиту Зеленському розповіли про найбільш актуальні проблеми обласного центру і зачитали звернення жителів Запоріжжя. У них, зокрема, йдеться про проблему торгівлі наркотиками, а також нелегальні ломбарди та гральні заклади.

"Торгівлю наркотиками треба припинити зовсім. Про ігрові автомати та ломбарди ми готуємо великий законопроект", – сказав Зеленський.

Крім того, було приділено увагу проблемі амброзії, що провокує алергічні захворювання у жителів Запоріжжя. Міський голова Володимир Буряк розповів про програму боротьби з цією рослиною.

Як зазначено, ще однією проблемою є оновлення рухомого складу міського транспорту та його оснащення кондиціонерами. Зеленський поцікавився, скільки коштів потрібно місту для закупівлі сучасного транспорту. У свою чергу, міський голова запевнив, що найближчим часом буде реалізовано відповідну програму.

Президент поставив завдання до 15 жовтня показати перші результати у вирішенні зазначених проблем.

"15 жовтня ми приїдемо й перевіримо три питання: кондиціонери у тролейбусах, боротьба з наркотиками та питання амброзії", – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявляв, що в Україні заборона грати в "легальні азартні ігри" має бути скасована.

Українські Національні Новини

Політика