zelenskiy-dav-futbolistu-zozuli-orden

Зеленський дав футболісту Зозулі орден

 • 17331 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський нагородив волонтера та футболіста Романа Зозулю орденом. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

“Указ Президента України №387/2020. Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня фізичної культури і спорту. За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність постановляю:... Нагородити орденом “За заслуги” ІІІ ступеня… Зозулю Романа В’ячеславовича — волонтера, футболіста футбольного клубу “Альбасете”, - йдеться в указі.

Також вказано, що указом постановляється нагородити орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня співголову Комітету професійного футболу громадської спілки “Українська асоціація футболу” Ігоря Бєланова, орденом “За заслуги” І ступеня президента Федерації стрільби України Олега Волкова і президента громадської організації “Ліга професіонального боксу України” Михайла Зав’ялова, а також інших рядом державних нагород.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час візиту до Королівства Іспанія зустрівся з відомим українським футболістом, нині форвардом Альбасете Романом Зозулею.

Українські Національні Новини

Політика