zelenskiy-dopuskaye-zastosuvannya-rosiyeyu-yadernoyi-zbroyi-ukrayina-tak-nikoli-b-ne-zrobila

Зеленський допускає застосування росією ядерної зброї: Україна так ніколи б не зробила

 • 228795 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. З боку росії може бути загроза нанесення ядерного удару, але погодитись на такий крок може лише людина, яка втратила зв’язок з реальністю. Про це заявив Президент Володимир Зеленський на великій пресконференції в суботу, 23 квітня, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Я не вважаю, що сьогодні у світі адекватна людина може використати ядерну зброю. Я вважаю, що це може бути використання тією чи іншою людиною не коли вона загнана в кут, а коли вона втратила зв’язок з реальністю, зі здоровим глуздом… Я не вважаю, що це випадковість, і тому, якщо керівництво російської федерації не втратить повністю зв’язок з реальністю і реальність, вони не зможуть і не будуть використовувати ядерну зброю. Чи може це бути з боку російської федерації – може. Чи вірю я в це? Вірити в такі речі не хочеться”, - сказав Глава держави.

Деталі

Він також запевнив, що Україна, якби в неї залишалась ядерна зброя, в жодному разі її не застосувала.

“Я думаю ви розумієте, якби у нас була ядерна зброя, Україна її б ніколи не використовувала. Це неможливо, тому що ми – абсолютно адекватні люди. Будь-якого керівника нашої держави, який подумав, почав пальчиком торкатись тієї кнопки – його б знесла наша держава, наше суспільство. Я був би першим серед людей, які би бігли знести таку людину”, - заявив Президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відповів, чи Одеса може стати “наступним Маріуполем”.

Українські Національні Новини

Політика