zelenskiy-doruchiv-orzhelyu-provesti-povniy-finansoviy-audit-vugilnikh-pidpriyemstv

Зеленський доручив Оржелю провести повний фінансовий аудит вугільних підприємств

 • 14354 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський доручив міністру енергетики та захисту довкілля Олексію Оржелю провести провести повний фінансовий кадровий аудит вугільних підприємств та передати результати до правоохоронних органів. Про це він зазначив на Всеукраїнській нараді шахтарів, передає кореспондент УНН.

"Я доручаю пану Оржелю в найкоротший термін провести повний фінансовий кадровий аудит вугільних підприємств, прозвітувати публічно та передати результати аудиту до правоохоронних органів. Уряд має створити координаційний центр з трансформації вугільної галузі на чолі з віце-прем’єром Денисом Шмигалем. Обов’язково включити до складу представників вугільних підприємств місцевої влади, голів ОДА відповідний областей", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні планують віддати державні об’єкти вугільної галузі під приватизацію.

Президент України Володимир Зеленський доручив до кінця 2020 року Міністерству енергетики та захисту довкілля України підготувати нормативно-правову базу для початку процесу інвентаризації лісових ресурсів України, а також реформувати вугільну галузь. 

Українські Національні Новини

Політика