zelenskiy-doruchiv-yermaku-keruvati-schorichnoyu-pidgotovkoyu-poslannya-do-radi

Зеленський доручив Єрмаку керувати щорічною підготовкою послання до Ради

 • 16147 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський затвердив керівника Офісу Президента Андрія Єрмака у складі робочої групи з підготовки проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України та поклав на нього керівництво підготовки проекту. Про це йдеться у розпорядженні №275/2020-рп, яке було опубліковане на сайті глави держави, передає УНН.

"Затвердити у складі робочої групи з підготовки проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України (далі — робоча група) Єрмака Андрія Борисовича — Керівника Офісу Президента України, призначивши його керівником робочої групи та поклавши на нього керівництво підготовкою проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України",- йдеться в розпорядженні.

Також в розпорядженні зазначається, вивести зі складу робочої групи Андрія Богдана, увільнивши його від виконання обов’язків керівника цієї робочої групи.

Як повідомляв УНН, 11 лютого Зеленський звільнив Богдана і призначив Єрмака керівником ОП.

Українські Національні Новини

Політика