zelenskiy-ignoruyte-okupantiv-ne-dopomagayte-yim-zneshkodzhuyte-kolaborantiv

Зеленський: ігноруйте окупантів, не допомагайте їм, знешкоджуйте колаборантів

 • 85760 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні зазначив, що на перемогу над ворогом повинні працювати усі українські громадяни, зокрема й ті, хто перебуває на тимчасово окупованій території, передає УНН.

Деталі

Зеленський наголосив, що Збройні Сили України продовжують стримувати атаки російських загарбників на сході та півдні нашої держави. Ізюмський напрямок, Донбас, Приазов'я, Маріуполь, Херсонська область – це "ті місця, де зараз вирішується доля цієї війни та майбутнього нашої держави".

"У Слов'янську, Краматорську, загалом у Донецькій області, у Попасній та загалом у Луганській області, у Харкові, у навколишніх районах окупанти намагаються реалізувати примітивну мету – вбити якнайбільше і знищити все, що вони бачать. І я вдячний кожному нашому захиснику і кожній нашій захисниці, які хоробро тримаються та привчають російську армію до думки про те, що російські шанси у цій війні можуть бути меншими, ніж українські", - зазначив він.

Зеленський додав, що триває повернення нормального життя на територіях, які звільнені від окупантів.

"Повернення України в міста та громади означає в повному сенсі цих слів повернення життя в повному сенсі цих слів. Вірю, що таке повернення відбудеться й на півдні нашої держави, і на сході України. В усіх районах, куди під прапором росії занесли деградацію, руйнування та смерть. Але це залежить від того, наскільки єдиними ми всі будемо в протидії російському вторгненню. Ще раз наголошую: за будь-якої можливості кожен і кожна мають протистояти окупації. Ігноруйте окупантів. Не співпрацюйте з ними. Не допомагайте їм. Знешкоджуйте колаборантів", - наголосив президент.

Він також зазначив, що Збройні Сили України блискуче виконують свої завдання. Розвідка, Національна гвардія, тероборона, поліція, прикордонники – всі на сто відсотків працюють на перемогу.

"Але на перемогу також має працювати й кожен громадянин – у тому, чим займається, і там, де перебуває. Якщо ви за кордоном – підтримуйте Україну. Якщо ви займаєтеся звичайною економічною діяльністю – робіть усе, щоб Україні було якнайбільше користі. Якщо ви опинилися на тимчасово окупованій території – старайтесь зробити окупантам якнайбільше проблем. Збройні Сили України – це наш фундамент. Але на цьому фундаменті має завжди стояти фортеця з нашої національної єдності. Єдності усіх українців, які борються за життя і проти смерті. Проти російської навали", - додав Зеленський.

Нагадаємо 

Президент України розповів, як звільнені території повертаються до життя.

Українські Національні Новини

Суспільство