zelenskiy-khoche-publichno-borotisya-z-timi-khto-dopomagaye-rf-obkhoditi-sanktsiyi

Зеленський хоче публічно боротися з тими, хто допомагає рф обходити санкції

 • 314868 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що думає почати публічно боротися з тими, хто дає можливість обходити росії санкції. Про це він сказав під час спільної пресконференції з президентом Естонії Аларом Карісом, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Є, на жаль, держави в усьому світі, і на Європейському континенті, які хочуть цього, або не хочуть, але допомагають обходити санкції. Обхід санкцій – чесно кажучи, я навіть трішки втомився в цій саме боротьбі, я думаю, я почну публічно боротися з тими, хто дає можливість обходити ці санкції», - сказав Зеленський.

За його словами, здатність росії обходити накладені санкції призводить до збільшення виробництва ракет.

«Щоб ми всі виглядали адекватними, а не бовдурами. Можна авжеж, думати, як нам продукувати щомісячно сотні ракет (для систем ППО – ред.) і як це складно зробити, а з іншого боку, давати можливості, щоб вони (росіяни – ред.) обходили й виробляли більше «Х» або інших балістичних ракет. Тобто якась дурниця відбувається», - наголосив Зеленський.

Доповнення

Наприкінці минулого місяця офіційні особи США та Європейського Союзу обмінялися інформацією щодо росії, яка, як зазначається, в обхід обмежень імпортує підсанкційні збройові технології, зокрема чипи, на мільйони доларів.

Українські Національні Новини

Політика