zelenskiy-khoche-zapustiti-shvidkisniy-poyizd-mizh-kiyevom-ta-varshavoyu

Зеленський хоче запустити швидкісний поїзд між Києвом та Варшавою

 • 19537 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський виступив з ініціативою запуску швидкісного потяга між Києвом та Варшавою. Про це він сказав під час зустрічі з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

Деталі

Володимир Зеленський виступив з ініціативою розвитку спільних інфраструктурних проектів, зокрема запуску швидкісного потяга між Києвом та Варшавою, що кореспондуватиметься зі співпрацею країн у межах ініціативи “Тримор’я”.

Глава Української держави окремо подякував Анджею Дуді за гуманітарну допомогу в протидії COVID-19 та надання вакцин від коронавірусу.

Додамо

За даними Офісу, на полях інавгураційного саміту Кримської платформи Президент України Володимир Зеленський провів переговори з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.

Глава Української держави подякував польському колезі за участь у саміті та за солідарність з українським народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща під час головування в ОБСЄ підніматиме питання відновлення територіальної цілісності України - Дуда

Нагадаємо

У Києві відбувся установчий саміт “Кримської платформи”. Участь у ньому взяло 46 представників іноземних держав та міжнародних організацій.

За підсумками учасники ухвалили спільну декларацію, в якій уперше на міжнародному рівні Російську Федерацію визнано державою-окупантом.

Українські Національні Новини

Суспільство