zelenskiy-kozhen-i-kozhna-na-vsikh-rivnyakh-mayut-buti-lobistami-postachannya-nashiy-derzhavi-vazhkoyi-zbroyi-suchasnoyi-artileriyi

Зеленський: кожен і кожна на всіх рівнях мають бути лобістами постачання нашій державі важкої зброї, сучасної артилерії

 • 78083 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський закликав кожного бути лобістами постачання Україні сучасної важкої зброї. Про це повідомляє УНН з посиланням на відеозвернення глави держави.

Цитата

"Кожен і кожна на всіх рівнях мають бути зараз лобістами постачання нашій державі сучасної важкої зброї, сучасної артилерії. Усіх тих систем, які справді можуть прискорити перемогу України. Говоріть про це всюди, де це корисно й де це почують. Говоріть політикам держав-партнерів, представникам іноземних ЗМІ, навіть вашим друзям за кордоном. Цей наратив про необхідність надавати Україні достатньо зброї для перемоги має зберігатися постійно. Я працюю для цього щоденно", - зазначив він.

Нагадаємо 

Зеленський звернувся до тих, хто намагається “підганяти” Збройні Сили України. Він зазначив, що на відміну від російського керівництва, українське — цінує кожне життя і “не кидає людей до пекла боїв”.

Українські Національні Новини

Суспільство