zelenskiy-nadav-trom-zakaznikam-statusu-zagalnoderzhavnikh

Зеленський надав трьом заказникам статусу загальнодержавних

 • 11525 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підписав указ про території та об'єкти природно-заповідного фонду загальнодержавного значення, визначивши низку заказників загальнодержавного значення. Про це йдеться в указі №679/2019 від 10 вересня, передає УНН.

"Оголосити погоджені в установленому порядку території та об'єкти природно-заповідного фонду заказниками загальнодержавного значення", - вказано у тексті документа.

Так, заказниками загальнодержавного значення визначаються ландшафтний заказник "Мурав'ївський" у Чернігівській області, ландшафтний заказник "Озеро Картал" і ландшафтний заказник "Озеро Кагул" в Одеській області.

Кабміну у шестимісячний строк доручено забезпечити затвердження в установленому порядку положень про оголошені цим указом заказники загальнодержавного значення, а також режим охорони та збереження створених заказників загальнодержавного значення, розроблення відповідно до законодавства проектів землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду, що оголошуються заказниками загальнодержавного значення.

Нагадаємо, в Україні за три роки з'явилося три нових національних парки.

Українські Національні Новини

Політика