zelenskiy-nazvav-obmezhenoyu-svoyu-komunikatsiyu-z-putinim

Зеленський назвав обмеженою свою комунікацію з Путіним

 • 11390 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський назвав обмеженою свою комунікацію з президентом Росії Володимиром Путіним і зазначив, що хоче більшої ефективності від діалогу. Про це він розповів словацькому виданню Hospodarske noviny, передає УНН із посиланням на сайт Офісу Президента.

"У нас є різні формати спілкування з президентом Путіним – це і Нормандський чотиристоронній формат, і двосторонній формат: коли є така необхідність, ми говоримо напряму. Це допомагає знайти потрібні рішення, важливі не лише для України, але й для всієї Європи. Наприклад, торік у грудні ми досягли домовленості про транзит російського газу через територію України. Це гарантує енергетичну стабільність для всієї нашої частини континенту", - зазначив Зеленський.

Також він нагадав, що розмовляв із Путіним і 26 липня – напередодні встановлення режиму припинення вогню на сході.

"Комунікація з президентом Росії обмежена, але предметна. Як перфекціоніст я хотів би більшої ефективності від нашого діалогу", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, в Росії заявили, що домовленості, досягнуті в Парижі на зустрічі "нормандської четвірки", ще не виконані, поки рано говорити про проведення нового саміту в нормандському форматі (Німеччина, Росія, Україна, Франція).

Українські Національні Новини

Політика