zelenskiy-nazvav-prioriteti-reform-v-ukrayini

Зеленський назвав пріоритети реформ в Україні

 • 10965 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Українці хочуть іншого формату відносин влади і громадянина, де громадянин – це клієнт, а влада – сервіс. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Конференції з питань реформ в Україні, інформує УНН з посиланням на сайт глави держави.

«Людина – понад усе. Не «людина для держави». А «держава для людини», – зазначив Президент. Крім того, він наголосив, що українці хочуть іншого формату відносин влади і громадянина, де громадянин – це клієнт, а влада – сервіс.

Одними з ключових завдань глава держави назвав перемогу над корупцією і створення незалежних судів.

«Діджиталізація процесів, реалізація «Держави у смартфоні» – штучний інтелект має замінити менталітет чиновників. Подолання монополій, боротьба з рейдерством та контрабандою. Захист права власності, покращення кредитного рейтингу країни, масштабне залучення інвестицій. Усе це слід зробити заради підвищення рівня життя громадян України», – сказав Володимир Зеленський.

Президент нагадав, що в інавгураційній промові він звернувся до українців у світі і закликав їх повертатись додому, щоби разом побудувати, саме так – не відремонтувати, а побудувати нову й сильну державу.

«Державу, орієнтовану на громадянина. Це те, заради чого я взагалі пішов у політику», – наголосив Глава держави.

Володимир Зеленський переконаний, що найвищою цінністю має бути людина.

На думку Володимира Зеленського, Канада є прикладом тієї держави, якою хотіла б стати Україна: державою успішних, заможних людей, що живуть у гармонії та злагоді із зовнішнім світом, навколишнім середовищем і собою.

«Ми не маємо надмірних глобальних амбіцій, але ми готові приємно дивувати світ», – сказав він.

Нагадаємо, Зеленський розповів про подальші плани розвитку відносин з Канадою.

Президент України Володимир Зеленський перебуває з першим офіційним візитом у Канаді.

Українські Національні Новини

Суспільство