zelenskiy-ne-rozumiye-pozitsiyi-vladi-gruziyi-a-posla-poverne-koli-vidchuye-pidtrimku

Зеленський не розуміє позиції влади Грузії, а посла поверне коли відчує підтримку

 • 160321 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції заявив, що не зрозумів позиції дружньої Грузії щодо не запровадження санкцій проти росії, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Я не можу зрозуміти поведінки (лідерів Грузії – ред.), я не вчитель, а ваші лідери - вони не учні, це дорослі люди і точно вже не іграшки, я не розумію заради чого", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що Грузія дружня Україні країна, грузини – один з найближчих українцям народів. Тому не підтримка владою Грузії санкцій стала ще більш болючою. А також вона викликала нерозуміння, адже росія вже забрала у Грузії частину території.

Глава держави також подякував усім тим грузинам, які вийшли на вулиці і взяли участь в акціях на підтримку України. Крім того, він повідомив, що Україна поверне посла до Грузії, але за певних умов.

Цитата

"Щодо повернення посла. Ми обов’язково повернемо посла до дружньої Грузії, як тільки ми будемо відчувати підтримку України з боку лідерів грузинської влади", - наголосив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна очікує на візит Папи Франциска, від Ватикана "є сигнали" - Глава держави.

Українські Національні Новини

Політика